KONYA / HADİM - Hadim Çok Programlı Anadolu Lisesi

Haz

“Okur-Yazar Buluşmaları” projesi kapsamında Yazar Duran ÇETİN misafirimizdi. Öğrencilerimiz için çok verimli bir buluşma oldu. Bizi kırmayıp davetimize icabet eden Duran Bey’e teşekkür ederiz.

Haz

Selçuklunun başkenti Konya'dan, Osmanlının başkenti İstanbul'a 10. sınıflar için düzenlenen Atabey Gençliği Ecdadın İzinde gezisi için Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

May

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortak yürüttüğü Anadolu Mektebi Projesi kapsamında okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ödülleri Hadim İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KÜÇÜKHAN ve Şube Müdürlerimiz, Edebiyat Öğretmenimiz ve Müdür Yardımcımız tarafından taktim edilmiştir.

May

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü kapsamında Hadim KYK'da misafir edilen depremzedelere Coğrafya Öğretmenimiz Hasan SOFUOĞLU koordinatörlüğünde öğrencilerimiz ziyarette bulundular.

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat YİĞİT ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KÜÇÜKHAN 09.05.2023 tarihinde okulumuza ziyarette bulundular. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayram hazırlıklarını yerinde izleyerek okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile hasbihal ettiler. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

İHL Meslek Öğretmenlerimize ve İHL sınıfı emeği geçen öğrencilerimize program için teşekkür ederiz.

Ekm

Selçuklunun başkenti Konya'dan, Osmanlının başkenti İstanbul'a 11. ve 12. sınıflar için düzenlenen gezi için Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Ekm

Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Nis

Peygamberimiz ve Vefa Toplumu ile Çanakkale Ruhu yarışmalarına katılan öğrencilerimize ödülleri, Hadim İlçe Müftüsü Muhammed TAMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KÜÇÜKHAN tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Hadim Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl MEM ortaklığında hazırlanan "Haydi Konuş Bakalım" münazara yarışmasında ilçemizi temsil ettik. İlçe birincisi olarak katıldığımız üst turdan gönüllerin birincisi olarak ayrıldık. Okulumuz öğrenci, öğretmen ve idarecilerini tebrik ederiz.

Üniversite yolunda, okulun yanında